Hogeschool Viaa fietst 'Rondje IJsselmeer'

Elk jaar wordt er door een groep van Hogeschool Viaa het ‘Rondje IJsselmeer’ gefietst. Op 4 juli in alle vroegte vertrekt de groep van rond de 20 fietsers vanuit Zwolle, om op 5 juli in de avond weer terug te komen op de basis.
Het is niet zomaar een rondje, maar een sponsorrondje! Elk jaar brengen de fietsers een leuk bedrag bijeen voor goede doelen. Omdat Joke bij Hogeschool Viaa werkt, heeft zij het René Kids Centre aangemeld als sponsordoel. De organisatie heeft besloten om uit alle aangemelde doelen, het RKC dit jaar te steunen met het bij elkaar gefietste geld. Daar zijn wij, en de kinderen in Namibië natuurlijk heel blij mee.
De fietsers zijn druk aan het trainen, om deze monstertocht tot een goed einde te brengen. Vandaag, 24 juni fietsen ze vanuit Zwolle, ‘even’ een rondje Posbank. Waarom die heuvel er nu in moet weet ik niet, want zo hoog is de Afsluitdijk nu ook weer niet.
Maar toch: ‘Petje af’ voor dit geweldige initiatief. Ondertussen hebben ze aan sponsoring al een bedrag bij elkaar wat niet meer in mijn petje past.
Je kunt ze steunen en hen online volgen. Kijk op:
https://acthope.com/nl/organisaties/211/rene-kids-centre
Training voor 'Rondje IJsselmeer'

Reacties