Nog geen visum

We hadden het visum aangevraagd met als ingangsdatum 20 augustus 2017.
Eind februari hebben we de stapel papieren die nodig zijn voor een werkvergunning (visumaanvraag) ingeleverd bij het RKC in Rehoboth. Die papieren zijn kort daarop doorgebracht naar het ministerie van Binnenlandse Zaken en Immigratie van Namibië.
Na wat aanvullingen en het opnieuw invullen zijn ze als compleet in behandeling genomen. Nu is er echter al een tijd de vraag in behandeling of er wel of geen handtekening van ons op de nieuw ingevulde papieren moet. Na de beantwoording en de afhandeling van het antwoord van deze vraag zal een beoordelingscommissie zich over de aanvraag buigen en een advies aan de minister geven.
Ondertussen draait de tijd en wij wachten zonder uitzicht op een vertrekdatum.
Het kan nog best 2 maand of langer gaan duren.
Omdat wij met een familie afspraken hebben gemaakt over het gebruik van ons huis, zullen we daar binnen kort uit vertrekken. Gelukkig hebben we tijdelijk onderdak op een goed adres in Hattem. Ondertussen heeft Ties geen inkomen, zodat ook daar op de langere duur een probleem zal ontstaan. Gelukkig zijn er al contacten, die hierin hopelijk verandering zullen brengen.
We vertrouwen er op dat ook dit ten beste zal keren. We geven dit uit handen aan Hem die ons leven leid. Vanaf het begin hebben we ons door Hem gedragen gevoeld, we gaan in vertrouwen op God verder.
Wanneer zullen we de zon zien opgaan in Namibië?

Reacties