Kakkerlakken

Vrijdag hebben we met voorrang een opslagruimte voor eten ontruimd. Het stikte er van de kakkerlakken. De spaanplaat schappen waren kapot, doordat de boiler, die in dezelfde ruimte hangt, vreselijk gelekt had. De boiler hebben we er uit gehaald en de schappen gesloopt. Toen we de ruimte met sop wilden schoonmaken, was er geen kraanwater. Er was ergens in de wijk een leiding gesprongen. Toen hebben we de nieuwe schappen zover mogelijk voorbereid, zodat die er maandag na de grote schoonmaak in kunnen. Want de komende week gaat alles weer starten, want de vakanties zijn woensdag voorbij. In de opslagruimte word eten voor de warme maaltijden voor de kinderen opgeslagen. De nieuwe schappen zijn zo gemaakt, dat de schappen en de vloer eronder goed schoon gehouden kan worden.
De nieuwe boiler is er nog niet, maar de kinderen kunnen in elk geval een douchebeurt krijgen, ook al is het water koud. Thuis hebben ze vaak maar één kamer, laat staan een badkamer. En dan is het heerlijk om 5 minuten te kunnen douchen en 5 minuten privacy te hebben. Ondenkbaar voor ons, maar voor hen realiteit.


Oude stelling in opslagruimte

De lekke boiler

Hij gaat er uit

Kakkerlak, opruimer, maar niet gewenst in de opslagruimte

Nieuwe stelling in voorbereiding

Reacties

  1. Nadat vandaag er eerst geen nog waterdruk was, is het vanmiddag gelukt om de opslag schoon te maken en de stellingen te plaatsen, met als resultaat, 2 enorm blije koks!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten